Saturday, 23 June 2012

Setback


Turns out my knee doesn't like running 4 km on trails after all. While it didn't complain at all while I was running, it now feels sore when I press it. Back to square one. Not the happiest girl in the world any more. 


I'm not sure how to continue with rehab now. Maybe it's time to contact the physiotherapist again.

4 comments:

 1. Trist! Men så länge det inte blir värre under passen kanske det inte är så farligt? Det viktigaste är ju att du blir smärtfri mellan varje löptur, så att det inte blir värre och värre!

  Fortsätt med rehaben! Om det känns som du kört fast så gå till en sjukgymnast, men du har väl övningar som du kör? Det här behöver inte betyda att ditt program inte fungerar! Alla skador får bakslag...

  ReplyDelete
 2. Tack! Jag hoppas att du har rätt. Jag mejlade honom för att fråga vad det kan vara - det är nämligen ömt på ett annat ställe, lite högre upp än där det var innan. Jag vågar inte springa förrän jag fått svar :-/

  ReplyDelete
 3. Och det är verkligen inte kul!
  Jag hade ju som sagt var väldigt ont i vänstra foten och sprang troligen lite snett, för nu har jag istället ont i högra vaden. Det är komplicerat att hämta sig.
  Krya på dig kramar och skynda långsamt. Du kommer igen. Tidsnog! <3

  ReplyDelete
 4. Ja, när inte ens vila verkar göra nån skillnad, då är det komplicerat :(
  Det är svårt att inte kompensera med andra kroppsdelar när man är skadad. Hoppas iaf att vaden bara är lite trött och att det går över snart.
  Tack! :)

  ReplyDelete